Huhtikuu – Tuula Mehtänen

Kukas olet ja mistäs tulet?
– Tuula Mehtänen, muuttanut Heinolasta (Heinolassa Jyrää) Mikkeliin. v. 94

Miten/missä tapasit Nasaretin Miehen?
– Mikkelin Tuomiokirkossa v. 2002, pitkän etsinnän jälkeen, se löytyi, käsi nousi sen merkiksi, että tahdoin Jeesuksen elämäni Herraksi ja Vapahtajaksi, ja siitä uudenlainen elämä alkoi.

Millainen suhde sinulla on seurakuntaan?
– Tämä on minun kotiseurakuntani, rakastan sitä. Olen alusta alkaen halunnut olla palvelemassa ja toimimassa srk:n erilaisissa tehtävissä. Keittiöstä olen aloittanut, sitten alfaa, esirukouspalvelija, kuvataidepiiri, aamurukous, kirjanpito, nyt myös toimistoon liittyvät hommat, vanhimmiston varsinainen jäsen ja ViaDian toiminnassa olen myös mukana. Eli suhde on melko monipuolinen!

Mistä olet kiitollinen seurakunnassa?
– Että minulla on tämä seurakunta, siellä ihania ihmisiä , mahdollisuudesta olla olla mukana, kokea sitä yhteenkuuluvaisuutta.. Tämä erilaisissa tehtävissä oleminen on ollut tosi kasvattava tekijä itselleni.

Millainen seurakuntatoiminta sinua innostaa?
– Ihmisten kanssa tekeminen ja oleminen..

Jos saisit toivoa seurakuntaan jotain, niin mitä?
– Toivon, että seurakunnastamme tulee enemmän ulospäin näkyvä ja tekevä. Sanomaa evankeliumista viedään eteenpäin. Että löytyy ne oikeat toimintamuodot meidän srk:lle.

Mihin kysymykseen, jota ei kysytty, haluaisit vastata? (Vastaa siihenkin!)
– Ajatuksissa nyt; Suomi Jeesukselle, ja että mä saan olla sitä sanomaa eteenpäin viemässä..

Terveiset seurakuntalaisille?
– Hei, Me rakennetaan yhdessä tätä seurakuntaa, jokaista tarvitaan, jokaisella on oma paikkansa. Ei väellä ja voimalla (eikä pakosta) vaan minun Hengelläni sanoo Herra.

Sana ihmiselle, joka ei ole tavannut Jeesusta?
– Jeesus on tie totuus ja elämä, Jeesus on kaikki mitä tarvitsemme. Hän pystyi vetämään minutkin tuolta maailman syvistä koukeroista luokseen.,
Pystyy sinutkin. Ja haluaa. Tämä ei ole mitään nynnerö elämää, tämä on todellista ELÄMÄÄ.

Kenet haastat toukokuun Valokeilaan?
– Haluaisin heittää kapulan nuorelle polvelle ; haastan siis Merja Herrasen.