Joulukuu – Kari Aalto

1. Kukas olet ja mistäs tulet ?

Olen Kari Aalto, paljasjalkainen mikkeliläinen, jonka läheisiin kuuluu kaksi tyttöä ja kolme lapsenlasta, sekä tietysti rakas, upea, oma vaimo.

2. Millä alalla työskentelet/ opiskelet ?

Työskentelen Itella Oyj : ssä postinjakajana, jonka koen tällähetkellä itselleni oikein Jumalan siunaamaksi työpaikaksi. Työpäivinä tulee vastaani usein ihmisiä, joille saan kertoa ilosanomaa Jeesuksesta.

3. Miten/ missä tapasit Nasaretin Miehen ?

17.11-05 Mikkelin ammattiopistolla järjestetyssä yhteiskristillisessä evankelioimisillassa , jossa puhujana oli nykyisin Englannissa asuva evankelista Tony Anthony. Uskoontuloni oli useamman vuoden prosessi, jossa kävin sisimmässäni joskus rajuakin kamppailua maan ja taivaan välillä. Usein kuvioissa oli mukana alkoholia ja väkivaltaa.

Iso osa uskoontulolleni oli myös veljelläni Markulla, jonka uskoontulon kautta olin saanut nähdä, milllaisen muutoksen vain Herra voi tehdä ihmisessä. Markulta sain Tony Anthonyn elämästä kertovan kirjan “Kesytä tiikeri”. Kirjan luettuani, Tony tulee Mikkelin ammattiopistolle, jonne haluan mennä kuulolle ja saan ottaa Jeesuksen Kristuksen sydämeeni….ihmeellistä Jumalan johdatusta. Halleluja!

4.  Millainen suhde sinulla on seurakuntaan ?

Todella hyvät fiilikset! Siellä on mahtavia sisaria ja veljiä Jeesuksessa Kristuksessa, jotka jaksavat viikosta toiseen kuunnella tällaista Trubadurixia…täytyyhän siinä olla jotain….?!   🙂

5.  Millainen seurakuntatoiminta sinua innostaa ?

Osallistuva toiminta, jossa yhdessä toteutetaan erilaisia toimintamuotoja viedä Evankeliumia eteenpäin. Tällä hetkellä se tuntuu toimivan meidän seurakunnassa, jossa iloisesti viedään Ilosanomaa eteenpäin.

6.  Terveiset seurakuntalaisille?

Tästä on hyvä jatkaa, laitetaan kaikki Jumalan antamat lahjat käyttöön ,rakastetaan lähimmäistämme ja iloitaan Herrassa !

7.  Kerro jokin tapaus elämästäsi, jota uskomattomat pitäisivät “yliluonnollisena”?

Oma uskoontuloni  😀

8.  Sana ihmiselle, joka ei ole tavannut Jeesusta?

Jos kuvittelet, että sinulla on kaikkea, mutta sinulta puuttuu sydämestäsi Jeesus, niin sinulla ei ole yhtään mitään. Jos taas kuvittelet, että sinulla ei ole juuri mitään, mutta sinulla on kuitenkin Jeesus sydämessäsi, niin sinulla on jo kaikki. Lisäksi Raamatun sana Joh.3:16

9.   Kenet haastat tammikuun Valokeilaan?

Haastan ****** ******en.