Lokakuu – Pirkko Rautiainen

Lokakuun Valokeilassa: Pirkko Rautiainen

Olen Rautiaisen Pirkko, ja ihan täältä Mikkelistä. Asun yksin ja Pyhä Henki asuu minussa. Minulla on 3 aikuista lasta.

Työskentelin ennen kotipalvelussa, mutta nykyisin olen sairauden takia eläkkeellä.

Tapasin ihmisen, joka oli muuttamassa toiselle paikkakunnalle ja otti osoitteeni. Vähän ajan päästä tuli kirje, että hän on tullut uskoon, saanut sekä asunnon että työpaikan, ja että hän suositteli minullekin Jeesusta. Vastasin hänelle ”ei kiitos tällä kertaa”.

Kului vähän aikaa. Minulle tuli hirveä tunnontuska ja meinasin seota. Tunsin itseni niin likaiseksi, että yritin päättää päiväni. Työpaikalla oli uskovainen Eila Siljala, joka puhui Jeesuksesta. Illalla 7.10.1983 annoin elämäni Jeesukselle Vapaaseurakunnan alttarilla. Taakat putosivat ja jeesus pesi minut verellään puhtaaksi.

Seurakunta on minun perheeni, jota ilman en elä. Saan kasvaa siellä .

Tykkään, että surakuntalaiset touhuavat myös vapaa-ajalla yhdessä jonkin verran. ”Me”-henki on tärkeää!

Toivon, että seurakunta voisi järjestää kyydityksen sitä tarvitseville, sillä linja-auto yhteydet ovat huonot sunnuntaisin ja sanankuuloon olisi päästävä.

7. Kerro jokin tapaus elämästäsi, jota uskomattomat pitäisivät ”yliluonnollisena”?
Sanoin 14-vuotiaana äidilleni, että onko meillä velipuoli. Äiti kiisti koko asian. Kaikki sanoivat minua hulluksi kun vakuutin, että meillä on jossain velipuoli. Noin 35-vuotiaana sain puhelinyhteyden velipuoleeni ja kuusi vuotta sitten kävin hänen tyttärensä häissä.

Jes 1:18 ”Niin tulkaa ja käykäämme oikeutta keskenämme, sanoo Herra. Vaikka teidän syntinne ovat veriruskeat, tulevat ne lumivalkeiksi. Vaikka ne ovat purppuranpunaiset, tulevat ne villanvalkoiseksi.”

9. Kenet haastat marraskuun Valokeilaan?
Haastan XXXX XXXXXXXX!