Maaliskuu – Adalmiina Hietaniemi

Maaliskuun Valokeilassa: Adalmiina Hietaniemi!

Olen Adalmiina Hietaniemi. Syntyjäni olen etelä-pohjanmaalta Alavudelta. Muutin Mikkeliin kesällä 2011 perheeni mukana.

Käyn tällä hetkellä Mikkelin lukion viimeistä vuosikurssia. Tarkoituksenani on valmistua Ylioppilaaksi keväällä 2012.

Olen uskovaisesta kodista ja tuntenut Jeesuksen pienestä pitäen. Varsinaisen päätökseni seurata Jeesusta tein 15-vuotiaana, enkä ole katunut päätöstäni.

Aktiivinen. Osallistun muun muassa seurakunnan lapsi- ja nuorisotyöhön.

5. Millainen seurakuntatoiminta sinua innostaa? Kaikenlainen, mutta erityisen lähellä sydäntäni on lapsi- ja nuorisotyö.

Olen päässyt hyvin kotiutumaan Mikkeliin ja pidän seurakunnasta.

7. Kerro jokin tapaus elämästäsi, jota uskomattomat pitäisivät ”yliluonnollisena”?
Olen muutaman kerran onnistunut hukkaamaan tärkeitä koulupapereitani. Niitä on sitten metsästetty ”kissojen ja koirien kanssa”, kuitenkin tuloksetta. Kun kaikki inhimilliset keinot on sitten tullut käytettyä, on tullut heitettyä pieni rukouspyyntö Jumalalle, joka on antanut vastauksen melkein heti. Paperit ovat sitten löytyneet useimmiten laatikoitteni pohjalta, jotka kävin läpi monta kertaa ennen rukoustani.

8. Sana ihmiselle, joka ei ole tavannut Jeesusta? Joh.3: 16-17
Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän. Ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan sitä tuomitsemaan, vaan pelastamaan sen.

9. Kenet haastat maaliskuun Valokeilaan? Haastan Xxxxx Xxxxxxn! 🙂