Tammikuu – Pertti Pirhonen

1. Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Pertti Pirhonen, karjalaispoika Lappeenrannasta. Vuonna 1994 Mikkeliin työn perässä muuttanut, nykyisin asun maaseudulla Ristiinassa vaimon, kolmen koiran ja kahden  kissan kanssa.

2. Millä alalla työskentelet / opiskelet?

Olen evp. savustaja, eläkkeellä.

3. Miten tapasit Nasaretin Miehen?

Tapasin kadulla uskovia, jotka kertoivat Jeesuksesta. Päätin, että haluan löytää Jumalan. Aloin käydä hengellisissä tilaisuuksissa. Vastasin Jeesuksen kutsuun, vapauduin alkoholiriippuvuudesta ja elämäni muuttui. Myöhemmin kuulin, että uskovat, joita olin tavannut aiemmin, olivat kantaneet minua koko ajan esirukouksin Herran eteen.

Seurakunta on paikka, jossa saamme kokea yhteyden Jumalan kanssa ja yhteyden toistemme kanssa. Seurakunta on yhtä perhettä, jossa voi yhdessä jakaa elämän asioita ja viedä ne rukouksin Herralle. Siellä voimme rohkaista ja palvella toinen toistamme niillä armolahjoilla ja kyvyillä, jotka Herra on itse kullekin antanut.

5. Millainen seurakuntatyö sinua innostaa?

Evankelioimistyö, jossa saa viedä ilosanomaa uskosta osattomille. On suuri ilo, kun saa kertoa Jeesuksesta henkilölle, joka ei häntä vielä tunne.

6. Terveiset seurakuntalaisille.

Toivon, että meidän keskellämme toteutuisi nämä Jeesuksen sanat: “Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus”.

7. Kerro jokin tapaus elämästäsi, jota uskomattomat pitäisivät yliluonnollisena.

Oma uskoontuloni vuonna 1977, sen myötä seurannut elämänmuutos. Myöskin, että se on kestänyt yli 34 vuotta.

8. Sana ihmiselle, joka ei ole tavannut Jeesusta.

Jeesus voi vapauttaa sinut riippuvuuksistasi, syyllisyyksistäsi, peloistasi. Saat kokea, että Jumalan armo, rakkaus ja voima kantavat sinua elämäsi niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä.  Saat kaikki syntisi ja virheesi anteeksi ja kerran iankaikkisen elämän Hänen luonaan. Joka aamu on armo uus.

9. Kenet haastat helmikuun Valokeilaan?

Haastan **** *******n.

Terveisin Pertti