Lokakuun Valokeilassa: Tommi Laaksovuori
tommi1. Kukas olet ja mistäs tulet?

Olen Tommi Laaksovuori ja muutin Mikkeliin Helsingistä 5 kuukautta sitten.

Toimin nuorisotyössä Mikkelin Vapaaseurakunnassa, työharjoittelun kautta. Ennen Mikkeliin muuttoa opiskelin kemiaa Helsingin Yliopistossa. Sairauden vuoksi jouduin pitämään taukoa opiskeluista. Lopulta Jumala johdatti tänne Mikkeliin.

Olen uskovaisesta perheestä, tein uskonratkaisun jo varhain lapsena. Teini-iässä lähdin omille teille. En uskaltanut kertoa että olen uskossa ja minua kiinnosti kaikki mitä kaverit teki. Pikkuhiljaa tie vei yhä rajumpaan seuraan. Lopulta minua olisi voinut luonnehtia aikamoiseksi ongelmanuoreksi. Kunnes 2003 sain uudistua uskossa ja antautua Jeesukselle täysin, Keuruun Juhannus konferenssissa. Olen saanut kokea Jeesuksen rakkauden. Pikkuhiljaa parantua, vapautua ja eheytyä.

Seurakunta on minulle elintärkeä juttu. Seurakunta on paras paikka kasvaa ja palvella Jumalaa. Seurakunta on perhe.

Oma juttuni on tehdä kaikkea mahdollista nuorten kanssa. Yhdessä kasvaa yhä lähemmäs Jeesusta. On toki myös mahtavaa viettää aikaa eri ikäisten perheen jäsenien kanssa ja varsinkin rukoilla yhdessä.

Pysykää lujina ja aina innokkaina Herran työssä, sillä vaivannäkönne ei ole turhaa!! Jumalaan voi luottaa täysin. Hän pitää sinusta huolen! Hänessä on sinun elämäsi täyteys ja merkitys. Hän tahtoo yhä enemmän viedä sinua palvelustehtävääsi ja osoittaa hienon tien palvella Häntä voimassa!

7. Kerro jokin tapaus elämästäsi, jota ei-uskovat pitäisivät “yliluonnollisena”?

Kaikista yliluonnollisin asia on se miten Jumalan armo on kestänyt ja kannatellut elämän eri tilanteissa. Jumalan uskollisuus on jotain niin mahtavaa!

Kannattaa tutustua! Saat synnit anteeksi, saat tulevaisuuden ja toivon. Rauhan ja ilon jonka vaan Jeesus voi antaa.

9. Kenet haastat marraskuun Valokeilaan?

Xxxx Xxxxxxxn.