kari-lampinenMarraskuun Valokeilassa: Kari Lampinen

Olen Lampisen Kari Rahulasta, alunperin Juvan Kuosmalasta. Minulla on kolme lasta ja yksi vaimo.

Olen koko elämäni ollut tavalla tai toisella tekemisissä metallin kanssa, eli metallialalla.

Se tapahtui 20. päivä heinäkuuta 1981 Krivetzin maitoauton ratissa, vauhtia oli 70 km/h. Edellisiltana olin suuren ahdistuksen vallassa päättänyt uskaltaa ensimmäistä kertaa elämässäni hengelliseen tilaisuuteen. Siellä oli puhumassa Leo Meller. Ahdistukseni oli todella suuri, ja mielessäni rukoilin “JEESUS AUTA, JOS OLET OLEMASSA!”. Menin esirukouspalvelussa eteen, jotta puolestani rukoiltaisiin.

Tuli seuraavakin päivä, ja ahdistus sen kun jatkui. Ajattelin, että olin nolannut itseni täydellisesti kuvittelemalla, että todella olisi Jeesus, joka auttaisi. Ja vieläpä osoittamalla luuloni julkisesti mennessäni rukoiltavaksi! Siinä mietin edellisiltaista kokousta, ja mieleeni tuli vain nimi “Jeesus”. Yhtäkkiä taivaasta tuli ääni sisimpääni sanoen: “Jeesus on kuollut maailman kaikkien ihmisten syntien puolesta”.  Kotona selailin Raamattua ja yllätyin, kun nuo samat asiat tulivat sieltä eteeni.

Jos pelkäät ottaa uskon askelta siksi, että epäilet lankeavasi vanhaan elämääsi uudestaan, niin minulla on sinulle vastaus: ENSIN TULEE ARMO, sitten saat aloittaa katumuksen ja parannuksen teon yhdessä Jumalan kanssa. Näin kävi minullekin: kun kohtasin Jumalan armon, opin tietämään mitä synti on, ja sitä kautta Isä johti minut parannukseen.

Seurakunta ja ihmiset siellä on minulle turvapaikka ja majakka, mistä saan ammentaa valoa, toivoa, lohtua. Tuki ja turva ahdistuksissa, ammennuspaikka.

Enemmän vielä kaipaisin Raamatun opetusta. Ihmiset eivät aina ymmärrä mikä on Jumalan tahto, kun ei Raamatun opetuksia osata yhdistää omaan elämään.

Jokaiselle: toinen toistenne kunnioituksessa kilvoitelkaa. Myös kunnioitus ja rehellisyys itseään kohtaan on tärkeää.

7. Kerro jokin tapaus elämästäsi, jota ei-uskovat pitäisivät “yliluonnollisena”?

1980-luvun puolen välin tienoilla kello 3 aamulla ajoin maitoautolla Hirvensalmelle. Olin valvonut kauan, mutta ajattelin, että “8-9 tunnin keikan heittää nukkumattakin”. Olin tulossa vähän ennen Tokeron Shelliä ja heräsin siihen, että auton kyljistä kuului valtava pamaus! Auto oli kyllä tiellä, mutta KETÄÄN ei näkynyt missään, ei autoja, ei muita kulkijoita, joihin olisin voinut törmätä. Se oli varjelus.

Jeesus on vastaus elämän ongelmiin ja kysymyksiin. Jeesus anta KAIKEN parhaassa mahdollisessa paketissa. Voit lopettaa hapuilun, tarpeettoman etsimisen, elämä on tässä ja nyt!

9. Kenet haastat joulukuun Valokeilaan?

Haastan Xxxxxxx Xxxxxxxn.