logo_oikoumene-600dpi-cmyk-1

Sydämellisesti tervetuloa!
Mikkelin kristilliset seurakunnat

Lauantai 18.1.
Klo 12 Rukousviikon avaus – Kauppakeskus Stellan tähtitorilla. Pastori Hannu Hietaniemi Mikkelin Vapaaseurakunnasta, kirkkoherra, isä Johannes Hätinen Mikkelin ortodoksisesta seurakunnasta ja pastori Mari  Parkkinen Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnasta. Musiikissa Kari Aalto Mikkelin Vapaaseurakunnasta.

Sunnuntai 19.1.
Klo 10.00 Mikkelin ortodoksinen kirkko, Paavalink. 4
Liturgia ja kirkkokahvit, vierailija aluekappalainen Osmo  Luukkonen Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnasta.

Klo 14.00
Haukivuoren seurakuntatalo, Keskustie 53
Ekumeeninen jumalanpalvelus ja kirkkokahvit. Mukana Haukivuoren aluekappalainen Martti  Kola, isä Johannes Hätinen ja kanttori Jooa Sotejeff-Wilson Mikkelin ortodoksisesta seurakunnasta.

Klo 18.00
“Kristittynä Mikkelissä”– pyhän Henrikin päivän kristittyjen ykseyden iltatilaisuus Mikkelin tuomiokirkossa. Illan musiikissa mm. Mikkelin ortodoksisen seurakunnan lauluryhmä, eteläsudanilaisia ja burmalaisia maahanmuuttajia, yhteislauluja. Illassa mukana myös pastori Matti Hirviniemi Mikkelin helluntaiseurakunnasta, kirkkoneuvos Pekka Huokuna, Mikkelin ortodoksisen seurakunnan kanttori Jooa Sotejeff-Wilson sekä Ristimäen alueneuvoston jäsen Eija Peura, kanttori Jukka  Stenlund ja aluekappalainen Hilveliisa  Ukkonen.

Tiistai 21.1.
klo 9-16 Seurakuntakeskus, Savilahdenkatu 20 “Ikkuna ekumeniaan” – kristittyjen yhteys seurakuntatyön voimavarana Mikkelin hiippakunnassa. Mukana mm. Ari Ojel (KUO), hiippakuntadekaani Ouri Mattila, piispa Seppo Häkkinen, emeritus kirkkokunnanjohtaja Olavi Rintala Suomen Vapaakirkosta, kirkkoherra Johannes Hätinen Mikkelin ortodoksisesta seurakunnasta, projektisihteeri Jukka Paananen Inkerin kirkosta, teol. tri Risto T. Nieminen, pastori Matti Hirviniemi Mikkelin helluntaiseurakunnasta, tuomiorovasti Juha  Palm, oppilaitospastori Jaana  Pietiläinen, katso erillinen ohjelma: www.mikkelinhiippakunta.evl.fi

klo 18.00 Rukousviikon iltatilaisuus Mikkelin Vapaaseurakunnassa, Savilahdenk. 26. Illassa mukana Suomen Vapaakirkon emeritus kirkkokunnanjohtaja Olavi Rintala sekä aluekappalainen Mikko  Miettinen Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnasta, nuorten lauluryhmä.

Keskiviikko 22.1.
klo 18.00 Mikkelin helluntaiseurakunta, Porrassalmenk. 57. “Mikkeli rukoilee” –ilta, järjestäjänä Mikkelin E4-aluetyöryhmä.
Mukana eri seurakuntien ja kristillisten järjestöjen edustajia sekä Mikkelin helluntaiseurakunnan ylistysryhmä. Kahvitarjoilu.

Torstai 23.1.
klo 18.00 Rukousviikon iltatilaisuus Ristiinan seurakuntatalon Valon Salissa, Kissalammentie 3. Illassa mukana aluekappalainen Pirjo  Palm, Mäntyharjun helluntaiseurakunnan pastori Markku Karjalainen, rehtori Matti Hämäläinen, musiikkiryhmä Mäntyharjun helluntaiseurakunnasta sekä seurakuntien jäseniä Ristiinan alueelta. Kahvitarjoilu.

Perjantai 24.1.
Klo 18.00 Kirkkovaellus alkaen Mikkelin Pelastusarmeijan tiloista, Maaherrankatu 23, kulkee reittiä: Mikkelin Pelastusarmeija – Mikkelin tuomiokirkko – Pitäjän kirkko – Mikkelin ortodoksinen kirkko, jossa ehtoopalvelus vaelluksen päätteeksi noin kello 19.30. Ehtoopalveluksen jälkeen teehetki seurakuntasalilla. (pysähdyspaikoissa lyhyt hartaushetki, vaellukselle voi liittyä myös matkan varrella)

Lauantai 25.1.
Klo 10 Jumalanpalvelus ja teehetki – Mikkelin Adventtiseurakunnassa, Rouhialank. 2, vierailijan puheenvuoron teehetkessä käyttää Raimo Himanen Savilahden alueseurakunnasta.

Klo 17.00 “Yhdessä Kristuksessa – yhteyttä rakentaen” , Temppeliseurakunnan iltatilaisuus, Porrassalmenkatu 28, käynti kadun puolelta, illassa mukana pastori Tom Lipkin ja aluekappalainen Pirjo  Palm Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnasta.