Mikkelin Vapaaseurakunta:

Säännölliset tilaisuudet:
Toimistoaika tiistaisin klo 11:00-12:00

Rooted-illat alkavat 19.1. klo 19:00

Kuun ensimmäinen sunnuntai klo 11:00 Ehtoolliskokous

Muuten sunnuntaisin klo 16:00 Hyvän sanoman ilta

Varkki-illat joka toinen perjantai klo 17:30

Nuorten aikuisten pienryhmät kokoontuvat vuoroviikoin kodeissa. Lisätietoja Mikalta 0456024804.

Tarkista tilaisuudet kalenterista.

Savilahdenkatu 26
50100 Mikkeli

Sijaintimme kartalla.

Seuraa ilmoittelua Facebookissa:


ViaDia Mikkeli ry:n Facebook:
Kevätkesän terveiset kaikille!

Talvi on taas takanapäin ja ollaan kesän kynnyksellä. Luonnon herääminen kauniisiin väreihin muistuttaa meitä Jumalan suunnattomasta luomisvoimasta. Se mikä syksyllä lakastui ja kuivui pois, herää uuteen eloon. Perfect red ripe strawberry isolated

Jos näin on luonnossa, kuinka mahtavalta tuntuukaan se, kun Pyhä Henki koskettaa pienen ihmisen elämää. Tätä Pyhän Hengen uudistavaa voimaa tarvitsemme kaikki. Sielunvihollinen tahtoo masentaa ja osoittaa elämässämme vain negatiivisia asioita. Se maalaa eteemme vuoren korkuiset ongelmat ja kaikki epäonnistumiset haluten pyyhkäistä pois kaiken ilon, levon ja rauhan, joka on meillä Jeesuksessa Kristuksessa. Pyhä Henki ei tee niin. Osoittaessaan vajavaisuutemme Pyhä Henki osoittaa aina meille Jeesuksen ristin ja sovituksen todellisuuden, valaisee sydämemme ja auttaa meitä taisteluissamme. Sielunvihollinen tahtoo painaa alas, mutta Jumalan rakkaus nostaa ylös. Siinä on meidän toivomme ja turvamme. Vajavaisinkin ihminen saa Jeesuksen kautta kokea armahduksen ja sen, kuinka Pyhä Henki uudelleen voimaannuttaa.

Muistan lapsuudesta erään sadun, jossa kerrottiin itsekkäästä jättiläisestä. Hänellä oli kaunis puutarha, jossa kylän lapset riemuiten leikkivät ja puutarhan täytti lasten iloiset äänet. Kerran jättiläisen sydämen pääsi täyttämään syvä itsekkyys. Hän rakensi puutarhansa ympärille korkean muurin, jota kukaan ei voinut ylittää. Nyt puutarha oli jättiläisen omassa käytössä. Sitten tuli talven aika mutta kummalliseksi tuon talven teki se, että kun muualle koitti kevät ja luonto kukoisti, oli jättiläisen puutarhassa edelleen talvi. Näin kului pitkä aika, kunnes eräänä aamuna jättiläinen heräsi outoon ääneen. Puutarhan perälle oli päässyt jostakin lapsia leikkimään ja sieltä oli talvi kadonnut. Puut olivat kauniissa kukassa tuossa puutarhan perimmäisessä nurkassa. Muualla talvi piti puoliansa. Lopulta jättiläinen tajusi sulkeneensa itsensä eristykseen, itsekkyytensä takia. Pian tilanteen havaittuaan hän kaatoi muurit ja kesä palasi jättiläisen puutarhaan. Sielunvihollinen haluaa aina rakentaa mitä erilaisempia muureja meidän elämäämme. Siksi on tärkeää elää alati Pyhän Hengen uudistavassa ja rakkauden täyttämässä voimassa. Siitä meidät tulisi tunnistaa. Raamattu opettaa näistä asioista selkeästi.

Filippiläiskirje 2:1-4 ”Jos siis on jotakin kehotusta Kristuksessa, jos jotakin rakkauden lohdutusta ja Hengen yhteyttä, jos jotakin sydämellisyyttä ja laupeutta, tehkää minun iloni täydelliseksi, niin että olette samaa mieltä, että teillä on sama rakkaus ja olette sopuisat ja yksimieliset. Älkää tehkö mitään itsekkyydestä tai turhan kunnian vuoksi, vaan pitäkää nöyrästi toista parempana kuin itseänne. Älkää katsoko vain omaa parastanne vaan myös toisten.

Strawberry isolatedJoh. 13:34-35 ”Uuden käskyn minä annan teille, rakastakaa toisianne. Niin kuin minä olen rakastanut teitä, rakastakaa tekin toisianne. Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, että teillä on keskinäinen rakkaus.” Aamen.

Siunaten ja hyvää kesää toivottaen Hannu-pappi & perhe!