LEV-verkosto

Luovan evankelioinnin verkosto LEV perustettiin 5.12.2015 Suomen Evankelisen Allianssin yhteyteen. Verkostossa olevat seurakunnat, järjestöt ja ihmiset välittävät evankeliumia taiteen, musiikin, teatterin, tanssin ja muun luovuuden keinoin. LEVin sivut löytyvät osoitteesta suomenea.fi/lev, sekä FB-ryhmä osoitteesta facebook.com/groups/lev.suomi.
Oletko kiinnostunut tulemaan verkostoon mukaan? Lähetä sähköpostia: lev.suomi (ät) gmail.com.

* Viemme evankeliumia luovuuden eri keinoin ihmisten keskelle. Toiminta-alueiden suhteen olemme innovatiivisia; sekulaarit tapahtumat, erikoiset paikat jne., missä evankeliumi tulisi ”yllättäenkin” huomatuksi.
* Voimistamme luovan evankelioinnin näkyä Suomessa > näyn vieminen seurakuntiin, kouluttaminen, ideoiden jakaminen kiinnostuneille seurakunnille.
* Olemme vertaistukena toisillemme.
* Kehitämme yhdessä toimintamuotoja ja löydämme ratkaisuja yhteisiin ongelmiin.
* Löydämme verkoston kautta tekijöitä eri tahojen hankkeisiin.
* Toteutamme yhteisiä hankkeita.
* Löydämme yhteyksiä kansainvälisesti.

Toimimme toinen toistamme tukien samalla, kun jokainen tekee evankeliumia tutuksi omalla paikkakunnallaan ja omassa kutsumuksessaan. Olemme ennen kaikkea ryhmä evankelioinnin kutsun saaneita luovia ihmisiä. Emme ole uusi kilpaileva toimija, vaan haluamme olla tukemassa eri tahojen olemassa olevaa toimintaa, vahvistaa ja kehittää sitä omalta osaltamme.

Verkoston puheenjohtaja on taide-evankelista Satu-Marianne Piispa (Mikkelin vapaaseurakunta), lev.suomi (ät) gmail.com.

Siunaavin terveisin,

Jari Sippola
tiedotussihteeri
SEA ry

Satu-Marianne Piispa
taide-evankelista
Mikkelin Vapaaseurakunta

Lehari Kaustel
kapellimestari, tuottaja
Crescendo Finland
Kansan Raamattuseura

Lehari Kaustelin kautta LEV kytkeytyy maailmanlaajuiseen kristittyjen taiteilijoiden Crescendo-verkostoon, joka on syntynyt 30 vuotta sitten ja haluaa rakentaa Jumalan valtakuntaa taiteilijoiden parissa.