svk-logo-seethrough.png

KYSY KEIKALLE

Seurakunnassamme on puhujia ja muutamia musiikillisia kokoonpanoja, jotka käyvät palvelemassa myös muualla. Mikäli haluat tiedustella vierailumahdollisuutta esim. seurakuntaanne, palvelutaloihin, tai kristillisiin tapahtumiin, voit ottaa yhteyttä tästä.

Kaikki alla mainitut toimivat seurakunnan suosituksella.

Kapa Aalto

Kapa, kitara ja kospeli.

Kapan saat kiinni numerosta

Kari-Aalto-pieni-neliömpi.png

Kapa tekee trubaduuri ja todistuskeikkaa erilaisissa tilaisuuksissa yhdistelmällä mies ja puoliakustinen kitara.

Joskus mukana myös Satu-Marianne.

Paljon omaa tuotantoa hengellisen musiikin saralla. Kapan lauluissa on vahva, elämän-makuinen sanoma.

Maija & Mimmit

"Se männöö!"

Maija & Mimmit tavoitat

SMP:n numerosta: 046 9640 555

minimimmit-3.7.2020-w-bg-for-use.png

M&M on syntynyt Isän johdatuksesta vuonna 2017. Peruskokoonpanossa 3 leidiä ja piano. Musiikkia useilla kielillä (suomi, englanti, ruotsi, espanja, 'saa ehdottaa'), pääasiassa suomalaista hengellistä musiikkia (Simojoki, Heikkilä, Kekäle, Kalenius, jne.) sekä ylistyslauluja.

Satu-Marianne Piispa

"Preach the Gospel,

if necessary, use words!"

kenkaverossa-2019-for-use-w-bg.png

SMP toimii seurakunnassa taiteen ja musiikin saralla. Erityisenä evankelioinnin välineenä visuaalinen viestintä, ja luovuus kaikkinensa. Musiikkievankelistana SMP kertoo elämästä, arjesta ja uskosta musiikilla höystettynä (piano).

Kysy myös työpajailtapäivästä esim. teemalla "Luonnolliset lahjat yliluonnolliseen käyttöön".

Katso lisää:   laukkaavalammas.fi

SMP:n saat kiinni numerosta