top of page
  • Writer's pictureSatu-Marianne Piispa

Ihmettä kerrakseen!

Tästä aukeaa Mikkelin Vapaaseurakunnan blogiseinä, tervetuloa! Blogitiimissämme on useampi kirjoittaja, joista jokainen postaa vuorollaan aiheista, jotka tavalla tai toisella koskettavat meitä kaikkia. Blogi päivittyy ainakin aluksi kaksi kertaa kuukaudessa, joka toinen maanantai.

 

Kautta aikojen ihmistä on kiehtonut ns. näkymätön maailma ja "yliluonnolliset" asiat. Muistan, kuinka teini-iän kynnyksellä ahmin kaikenlaisia yliluonnollisista tapahtumista kertovia tekstejä. Yliluonnollinen kuitenkin muuttuu luonnolliseksi heti, kun Pyhä Henki tekee elämästä Elävän. Sen vuoksi haluan itsekin tässä kertoa tapahtumista, joita olen Jumalan kanssa kohdannut.


6.2.2017 käveleskelin Mikkelin keskustassa. Kunhan kävelin, ei ollut sen kummempaa päämäärää. Olin edellisenä iltana katsellut netissä ihania teepannuja. Ne kaikki olivat kuitenkin niin kalliita, että olin saanut tyytyä vain katselemaan.


Siinä kävellessä juolahti mieleeni, että voisin käväistä läheisellä kirpparilla. Ihan vaan näyteikkunaostoksilla, sillä rahaa oli t 2-3 euroa. No, ekstempore (mukamas) kirppikselle kävellessä sanoin mielessäni Isälle, että "haluaisin sellaisen ja sellaisen keraamisen teepannun ja HALVALLA!".


Tein pikaisen kierroksen myyntihyllyjen välissä. Olin aikeissa mennä jo ulos, kun kuljin erään hyllyn ohi... Hyllyllä istui teepannu, HINTA 1 EURO, KYLJESSÄ KALAN MERKKI JA IHAN MINUN TYYLISENI! Sanomattakin on selvää, että tiesin heti mistä oli kyse: tämä on ISÄLTÄ! 😍


teepannu, jonka kyljessä on kalan kuva
T - T - T : "Taivaasta Tilattu Teepannu"!

Olin TODELLA poikkeuksellisesti unohtanut kännykän kotiin, mutta pyysin Myyjää ottamaan kuvan ja lähettämään sen omaan kännykkääni. Mainitsin kassalla miten hienon löydön olin tehnyt ja lisäsin vielä, että "tuolla kalan kuvallakin on mulle ihan erityinen merkitys". Olin jo maksanut kannun, kun Myyjä kysyi, että "voinko kysyä, että mikä merkki tuo sitten on?"!


No HALLELUJAA, kyllä voit! 👏👆Kerroin miten olin edellisiltana haaveillut teepannusta ja kaupungilla kävellessä rukoillut halpaa, oman tyylistäni sellaista. Hetkeä myöhemmin sitten löysin tämän, jossa on "ihmisten kalastajan, Jeesuksen merkki". Myyjä oli hämmästyksissään... KIITTI ISÄ!!! 😘 (Tapahtuu muuten ERITTÄIN harvoin että kännykkä jää kotiin ja yleensä kyllä käännyn sen hakemaan, nyt en. Mutta jos se olisi ollut mukana, olisi Myyjä jäänyt ilman todistusta!)

 

Olen lukemattomia kertoja ihmetellyt Jumalan rakkautta. Kuinka suuri se voikaan olla, että Hän antoi oman, ainoan Poikansa, että minäkin saisin syntini anteeksi ja "pääsisin taivaaseen"? Mutta että se on NIIN suuri, että Hän rakkaudessaan halusi ilostuttaa minua näin arkisella ja pienellä asialla?! 😳 Että Hän VAIVAUTUU kuuntelemaan minun useimmiten niin merkityksettömiä ajatuksiani, että ottaa asiakseen järjestää tällaisia ihania yllätyksiä?


Jatkossa haluan kertoa lisää siitä, millainen Jumala meillä on. Onhan siinäkin ihmettä kerrakseen, että Universumin Luoja kysyy ihan jokaiselta henkilökohtaisesti: "tahdotko seurata minua?".86 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page