top of page
  • Writer's pictureLotta Pylkkänen

Löydä Ison Kirjan lohdutus

Huonoja uutisia. Tuutin täydeltä ja jatkuvasti. Niitä saamme lukea päivittäin tiedotusvälineistä yhä vain kiihtyvällä tahdilla. Elämme hyvin epävakaita ja ahdistaviakin aikoja. Maailmassa on toki aina ollut sotia, nälänhätää ja kaikenlaista katastrofia ja kurjuutta, mutta nyt ne tuntuvat tulevan aina vain lähemmäksi. Jopa tänne, seitsemättä kertaa maailman onnellisimmaksi maaksi julistettuun kotimaahamme.


Mistä sinä ammennat uskoa ja toivoa tulevaisuuteen näinä aikoina? Jos tuijottelemme vain maailman pimeyttä ja myrskyjä ympärillämme, vaivumme helposti epätoivoon ja ahdistukseen. Silloin ne vähätkin hyvät uutiset tuntuvat lohduttavan kovin vähän, ja keskitymme vain kaikkeen pahaan mitä ympärillämme tapahtuu. Mistä voimme ammentaa uskoa, toivoa, lohtua, iloa, rohkaisua ja itse asiassa kaikkea mitä elämämme tarvitsee? Vastaus on Raamattu, eli Jumalan Sana. Se on muuttumaton ja kestävä. Se ei ailahtele ajan tuulissa, vaan se on ja pysyy, vaikka maailma muuttuisi.


Raamattu ei ole kirja, joka luetaan kerran läpi ja se on sitten siinä. Raamatusta löytyy yhä uudestaan ja uudestaan uusia oivalluksia, ajatuksia, apua ja rohkaisua kaikkiin elämän tilanteisiin. Olen kuullut joidenkin ihmisten sanovan, että olen kyllä lukenut Raamatun alusta loppuun, mutta en saanut siitä mitään irti. Jos haluat, että Raamattu alkaa oikeasti aueta sinulle, rukoile ja pyydä sydämestäsi Pyhää Henkeä avaamaan sitä sinulle. Jumala tahtoo olla lähellä meitä ja Hänen Sanansa kautta Hän puhuu meille. Ne kaipaamamme hyvät uutiset löytyvät tästä ”Isosta kirjasta” ja se on tarkoitettu ihan jokaiselle meistä. Tahdon rohkaista sinua tarttumaan Raamattuun. Saatat yllättyä mitä kaikkea se elämääsi tuokaan, ja mikä muuttava voima siinä on!


Lopuksi vielä muutama Raamatun jae lohduttamaan ja rohkaisemaan sinua.


Olen puhunut teille tämän, jotta teillä olisi minussa rauha. Maailmassa te olette ahtaalla, mutta pysykää rohkeina: minä olen voittanut maailman. (Joh. 16:33)


Varas tulee vain varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut antamaan elämän, yltäkylläisen elämän. (Joh. 10:10)


Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon. (Jer. 29:11)


Rauhan minä jätän teille: minun rauhani – sen minä annan teille. En minä anna niin kuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö. (Joh. 14:27)


Lotta Pylkkänen

 

89 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page