TOIMINTA

Tutustu eri työmuotoihin tai tarkista kuukauden tapahtumat kalenterista.

SUNNUNTAI

Koko seurakuntaperhe kokoontuu yhteen

joka sunnuntai. Kuukauden 1. sunnuntai on ehtoollisjuhla, joka alkaa klo 11:00.

Muulloin sunnuntain tilaisuudet alkavat klo 16:00. Ehtoollinen tarjotaan kaikille Jeesukseen uskoville seurakuntataustasta riippumatta.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia, tervetuloa!

RUKOUS

Aamu- ja päivärukoushetket ovat

ma klo 08 - 09 ja ti klo 11 - 12.

Joinakin tiistaina menemme rukouskävelylle

kaupungin keskustaan. Siksi kannattaa aina tarkistaa seurakunnan kalenterista missä kulloinkin olemme! Tervetuloa mukaan rukoilemaan yhdessä!

PIENRYHMÄT

Nuorten aikuisten solut kokoontuvat kodeissa joka toinen viikko. Miehille ja naisille on omat ryhmänsä vuoroviikoin. Jos tahdot mukaan tutustumaan pienryhmään ota rohkeasti yhteyttä.

TAIDE JA MUSIIKKI

Suositut maalaus- ja kädentaitokeskiviikot joka toinen viikko! Ota mukaan keskeneräiset työsi tai vaikka kutimesi, tai aloita ihan uutta. Tarkemmat ajankohdat saat kalenterista.

Jos musiikki on intohimosi, niin kysy mukaan palvelemaan musiikissa joko yksin tai yhdessä. Ota yhteyttä tästä!

PÄIVÄPIIRI

Päiväpiiri kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 14. Päiväpiirissä kahvitellaan, lauletaan ja ollaan yhdessä, sekä nautitaan raamatun opetuksesta. Katso päivämäärät kalenterista ja tule mukaan!

DIAKONIA

ViaDia Mikkeli on Mikkelin vapaaseurakunnan alla toimiva diakoniajärjestö, jonka toiminnasta saat lisätietoa tästä.

LÄHETYSTYÖ

Seurakuntamme tukee Pekka Wildea, joka Suomen Vapaakirkon lähettämänä toimii

Suomen Pipliaseuran raamatunkäännöskonsulttina Itä-Afrikassa puhuttavien kielten parissa.

LAPSET JA VARHAISNUORET

Varhaisnuorille suunnattuja iltoja, eli varkkeja pidetään joka toinen perjantai seurakuntamme alakerrassa. Katso päivämäärät kalenterista

NUORET

Joka toinen perjantai nuoret kokoontuvat yhteen viettämään aikaa yhdessä ja myös ideoimaan uudenlaista toimintaa. Tule rohkeasti mukaan tutustumaan porukkaan! Tarkat päivämäärät löydät kalenterista.

AUDIO-VISUAALINEN TYÖ

Oletko kiinnostunut ääni- ja valotekniikasta? Seurakunnassamme järjestetään tarvittaessa koulutuksia, jonka suoritettuasi voit toimia esim. äänentoistossa ja valoissa. Ota yhteyttä tästä.