©2019 BY MIKKELIN VAPAASEURAKUNTA.

TOIMINTA

Tutustu eri työmuotoihin tai tarkista kuukauden tapahtumat kalenterista.

SUNNUNTAI

Koko seurakuntaperhe kokoontuu yhteen joka sunnuntai. Kuun ensimmäinen sunnuntai on ehtoollisjuhla ja se pidetään klo 11:00. Muuten sunnuntain tilaisuudet alkavat klo 16:00. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia! Ehtoollinen on avoinna kaikille Jeesukseen uskoville seurakuntataustasta riippumatta.

RUKOUS

Aamu- ja päivärukoushetkiä pidetään seurakunnassamme maanantaisin klo 08:00-09:00 ja tiistaisin klo 11:00-12:00. Tervetuloa mukaan rukoilemaan yhdessä

PIENRYHMÄT

Tällä hetkellä seurakunnassa toimii kaksi aktiivista pienryhmää. Nuorten aikuisten ryhmät miehille sekä naisille. Ryhmät kokoontuvat vuoroviikoin kodeissa. Jos tahdot mukaan tutustumaan pienryhmään ota rohkeasti yhteyttä.

TAIDE JA MUSIIKKI

Jos innostut käsitöistä tai kuvataiteesta niin joka toinen keskiviikko maalaus- kädentaito- ja harrastepiiri kokoontuu seurakuntamme alakerrassa klo 14:00. Jos musiikki on intohimosi niin seurakunnassamme on mahdollista päästä mukaan palvelemaan musiikissa joko yksin tai yhdessä. Ota yhteyttä!

PÄIVÄPIIRI

Päiväpiiri kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 14. Päiväpiirissä kahvitellaan, lauletaan ja ollaan yhdessä, sekä nautitaan raamatun opetuksesta. Katso päivämäärät kalenterista.

DIAKONIA

ViaDia Mikkeli on Mikkelin vapaaseurakunnan alla toimiva diakoniajärjestö, jonka toiminnasta saat lisätietoa tästä.

LÄHETYSTYÖ

Seurakuntamme tukee Suomen Vapaakirkon lähettinä toimivaa Pekka Wildeä Khamin-kielisen Raamatun käännöstyössä.

LAPSET JA VARHAISNUORET

Varhaisnuorille suunnattuja iltoja, eli varkkeja pidetään joka toinen perjantai seurakuntamme alakerrassa. Katso päivämäärät kalenterista. Tällä hetkellä seurakunnassamme ei ole aktiivista pyhäkoulutoimintaa.

NUORET

Tänä talvena etsimme uusia suuntia nuorisotyön osalta. Joka toinen perjantai nuoret kokoontuvat yhteen viettämään aikaa yhdessä ja myös ideoimaan uudenlaista toimintaa. Tule rohkeasti mukaan tutustumaan porukkaan! Tarkat päivämäärät löydät kalenterista.

AUDIO-VISUAALINEN TYÖ

Oletko kiinnostunut ääni- ja valotekniikasta? Seurakunnassamme järjestetään tarvittaessa koulutuksia, jonka suoritettuasi voit toimia esim. äänentoistossa ja valoissa. Ota yhteyttä tästä.