PODCASTIT

Mikkelin Vapaaseurakunnan podcast-kanavat ovat seurakuntalaisten tuottamia. Podcastien feedit seurakunnan sivulla tulevat Spotify-palvelusta. Niitä on kuitenkin mahdollista kuunnella myös Avastin/Soundcloudin kautta. Tarkemmat kanavakohtaiset tiedot alla.

Aloittavia kanavia on kolme, ja ne aloittavat viikon välein perjantaisin. Ensimmäisenä vuorossa oli 17.4. Säleet Auki. 24.4. aloittaa Perustus, ja 1.5. Laukkaava Lammas.

HUOMAA! Tällä sivulla olevien kuvakkeiden kautta voit kuunnella ainoastaan lähetysten alun! Kanavakohtaisten linkkien kautta pääset lataamaan ja tilaamaan ohjelmat kokonaisuudessaan!

Aaronin ja Jessican, kahden Mikkelin Vapaaseurakuntaan kuuluvan nuoren mehukkaita mietteitä. Pohdiskelemme sekä tuomme esiin erilaisia uskovan arjessa näkyviä asioita henkilökohtaisella otteella. Avataan siis säleet ja vahvistetaan tai rikotaan stereotypioita. Tervetuloa mukaan!

Säleet Auki -kanavaa voit kuunnella suoraan seurakunnan etusivulta, sekä Spotify että Acast-palvelun kautta.

Perustus-podcastissa puhutaan elämästä kristittynä eri teemoja käsitellen ja siitä, miten Jumala on toiminut ja toimii edelleenkin tänä päivänä! Mikin takana juttelee Netta, ja silloin tällöin mukana on myös vierailijoita. Tervetuloa kuuntelemaan!

Perustus-kanavaa voit kuunnella suoraan seurakunnan etusivulta, sekä Spotify, että Acast-palvelun kautta.

Laukkaava Lammas poukkoilee Herran laitumien viheriäisiltä niityiltä Taivaan Rantaan ja takaisin. Hyppää mukaan! Podcastia toimittaa Satu-Marianne.

Laukkaava Lammas -kanavaa voit kuunnella suoraan seurakunnan etusivulta, sekä YouTubeSpotify, Apple Podcasts että Acast-palvelun kautta.