top of page
  • Writer's pictureVieraskynä

Ajatuksia yön tunteina


Minä pyysin voimaa ja Jumala antoi minulle vaikeuksia, jotta vahvistuisin. Minä pyysin viisautta ja Jumala antoi minulle ongelmia ratkaistaviksi. Minä pyysin rakkautta ja Jumala antoi minulle hädässä olevia autettavaksi. Minä pyysin ystävällisiä tekoja ja Jumala antoi minulle mahdollisuuksia. En saanut mitään mitä halusin, mutta sain kaiken mitä tarvitsin.

Tuttuja asioita, joita rukoilen: voimaa, viisautta, rakkautta, ystävällisyyttä.

Taitaa olla vaarallista rukoilla, kun en tiedä, mitä siitä seuraa. Jumala voikin johdattaa ihan eri tavalla kuin minä ajattelen. Ajatukseni on jotenkin epämääräisen ylevää, niin hengellistä. 


Jokainen meistä joutuu koulutukseen ja se taitaakin olla ihan arkista puurtamista. Minun ei siis tarvitse ihmetellä vaikeuksia, joitten läpi minun tulee kulkea ja elää. Ei tarvitse pelätä ongelmia, vaan mennä niitä päin ja ratkaista niitä. Kun tielleni osuu hädässä olevia tai hankalia ihmisiä, ei minun tarvitse säikähtää. Nämä kuuluvat koulutukseen. 


Jeesus sanoi:

"Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä lähettää minun nimessäni, opettaa teille kaiken ja muistuttaa teitä kaikesta, mitä minä olen teille sanonut. Rauhan minä jätän teille, minun rauhani - sen minä annan teille. En minä anna teille niin kuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne  olko levoton alköönkä pelätkö". (Joh. 14:26-27)

 

Postauksen kirjoittaja Kaija Hannula on Mikkelin Vapaaseurakunnan aktiivijäsen, ja toimii Puumalassa seurakunnan maakuntatyön yhdyshenkilönä.

vaaleahiuksinen nainen katsoo kaukaisuuteen
Kaija Hannula

88 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Isä meidän

Comments


bottom of page