top of page
  • Kaija Hannula

Herätys!

HERÄTYS - mitä ajattelet sen olevan? Olemme lukeneet ja kuulleet herätyksistä Suomessa kauan sitten Jokisten veljesten ja muiden saarnamiesten ja evankelistojen kierrellessä puhumassa. Väkeviä todistuksia Jumalan voimasta.


Joskus 1970-luvulla puhuttiin nuorisoherätyksestä, joka kosketti myös Mikkeliä. Itse tulin uskoon vuonna 1970. Siihen vaikutti sisareni, joka oli tullut uskoon Ruotsissa. Hän evankelioi minua kirjeitse. Etsin Raamatusta paikkoja, joita hän laittoi ja Sana tuli eläväksi ja ymmärsin, että olen kadotettu ilman Jeesusta - Herra, pelasta minut!


Olin tullut herätykseen. Puolisen vuotta se kesti ja sitten kerran sain kokouksessa jättäytyä Jeesuksen sovitustyön turviin. Aikaa on kulunut siitä kohta ihmisiän verran ja elämää on ollut monenlaista. Tänä talvena olen rukoillut herätystä elämääni, Jeesuksen kosketusta, puhdistusta ja Pyhän Hengen täyteyttä.


Kun katselee ja kuuntelee maailman menoa ihan Koto-Suomessa, tulee paha olo. Tulee mieleen Israelin kansan vaellus. Jumala oli ilmestynyt heille ja siunannut monta kertaa ja johdattanut heidät Egyptistä ihmeellisesti ja voimallisesti. Vähän aikaa he kulkivat Herran mielen mukaisesti, kunnes taas hylkäsivät Jumalan ja alkoivat palvella epäjumalia ja napista. Jumalan piti Mooseksen ja profeettojen kautta muistuttaa heitä kansakuntana yhä uudestaan parannuksen teosta ja palaamisesta Hänen yhteyteensä, jotta Hän voisi siunata heitä.


Kunpa Suomen kansakin kääntyisi Jumalan puoleen ja tekisi parannusta, että Jumalan siunaus voisi olla Suomen yllä. Pahalta tuntuu monet päätökset, jotka ovat Jumalan sanan vastaisia. Vallankin, kun ne koskevat lapsia ja nuoria. Jeesus otti lapsia luokseen ja siunasi heitä ja sanoi: ”Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä”(Mark.10:14). Samoin Hän sanoi: ”Joka viettelee yhdenkään näistä pienistä, jotka uskovat minuun, olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet heitettäisiin mereen” (Matt.18:6).


Aloitetaan Herran kasvojen etsiminen omasta sydämestä ja tehdään oma osamme. Rukoillaan armoa itsellemme ja maallemme. Täyttäköön Jeesus meitä Pyhällä Hengellä, että voisimme olla Hänen todistajiaan omassa elinpiirissämme.


Kaija Hannula

80 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page