top of page
  • Writer's pictureLotta Pylkkänen

Jumala tekee töitä lakkaamatta!

Rakastan kuunnella ja laulaa ylistyslauluja. Saan niistä paljon lohtua, rohkaisua, voimaa, iloa ja riemua. Hengellisten laulujen sanat koskettavat usein sekä uskovan että ei-uskovan sydäntä ja ehkäpä (toivottavasti!) tuovat ei-uskovaa lähemmäs Jumalaa puhuttelevien sanojen kautta.


Ylistyslaulujen sanat ja sävelet ovat, uskallan väittää, aina tai ainakin hyvin usein Pyhän Hengen johdatuksessa syntyneitä ja sen kyllä huomaa sellaisia lauluja kuunnellessa ja laulaessa. Yksi minua syvästi koskettavista lauluista on kappale nimeltä Way Maker. Sitä kuunnellessa ei voi muuta kuin ylistää ja kiittää Herraa, sillä Hän on kaikkea sitä mitä laulussa sanotaan!

Eräs kohta tässä laulussa koskettaa minua erityisesti ja tulen siitä aina todella toiveikkaalle ja riemulliselle mielelle. Siinä sanotaan, vapaasti suomennettuna, näin: ”Vaikka en näe sitä, sinä työskentelet. Vaikka en tunne sitä, sinä työskentelet. Et koskaan lopeta, et koskaan lopeta työskentelemistä”. Miten valtavan ihana ja lohduttava ajatus ja se on vielä täysin totta! Jumala todella tekee töitä koko ajan, näytti miltä näytti, tuntui miltä tuntui.

Jumala on niin suuri, ihmeellinen ja täynnä rakkautta meitä ihmisiä kohtaan, että Hän ei koskaan lakkaa tekemästä töitä sen eteen, että mahdollisimman moni ihminen pelastuisi. Jumala tekee töitä meissä uskovissa, että voisimme olla yhä enemmän hänen valonaan tässä pimenevässä maailmassa ja olla viemässä evankeliumia eteenpäin.

Hän tekee työtä niiden ihmisten sydämissä, joiden puolesta rukoilemme, jotta he kääntyisivät Jumalan puoleen ja löytäisivät Vapahtajan. Hän tekee töitä jokaisen ihmisen kohdalla, tavalla tai toisella, koska hän haluaa jokaisen ihmisen olevan kerran Taivaassa kanssaan.


Tähän loppuun haluan laittaa hyvin tunnetun raamatunkohdan, koska se kertoo hyvin siitä, miten Jumala todella on tehnyt ja tekee kaikkensa pelastaakseen luomansa ihmisen. Minkä uhrauksen hän onkaan tehnyt minun ja sinun pelastuksen eteen ja vain ja ainoastaan siitä syystä, että rakastaa meitä!


”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainoan Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.” (Joh. 3:16)

Ja tässä alla vielä tuo ihana laulu, kuuntele ja nauti Herran läsnäolosta. Ole siunattu!88 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page