top of page
  • Kaija Hannula

Matkantekoa

Shalom Jerusalemista!

Tätä kirjoittaessa täällä on lämmintä noin 30 astetta, ja siellä kotona satelee lunta. Matka tänne oli monien asioiden järjestelemistä. Piti olla negatiivinen koronatesti Suomesta, matkavakuutus, joka kattaa koronan hoidon, Israelin terveysministeriön lupa, johon täytettiin netissä lomakkeet ja sitten Ben Gurionin lentokentällä uusi koronatesti ja yksi vuorokausi karanteenia.


Vantaalla koneeseen menevällä portilla kysyttiin sitä Israelin terveysministeriön lupaa. Sähköpostissahan se, haetaan. No missä se on... Paniikki meinasi tulla. Virkailija sanoi, että ”katso roskapostista”. Ja siellähän se oli, huh! Kiitos Herralle!! Koneeseen pääsin.


Seuraavana iltana tuli täällä päässä otetusta testistä tulos: positiivinen! MITÄ? Viisi vuorokautta karanteenia. Eräs ystäväni sanoi, ettei tuo voi olla kuin savolainen vastaus: ”Ohan se niikii mut voep se olla näennii”.


Näin me teemme taivasmatkaakin itse kukin. Tarkastuspisteitä on siellä, täällä elämän aikana. Onko kaikki kunnossa ja taivaslupa tallessa? Tarvitaanko miettimis- ja pohtimiskaranteenia asioiden selvittämiseksi ja sisimmän tervehdyttämiseksi? Kuulemmeko Pyhän Hengen ääntä, joka kehottaa lukemaan Sanaa ja oppimaan sieltä matkantekoon liittyviä ohjeita sekä saamaan rohkaisua ja voimaa kulkea eteenpäin? Minun rukoukseni on saada kätkeytyä Jumalan huolenpitoon kaikessa. Hän tietää ajat ja tilanteet ja tarkoitukset. Minun osani on oppia luottamaan Häneen. Kiitos, että Hän johti matkaani tänne noissa tilanteissa.


Sinä, joka olet epävarma taivaspaikastasi, pyydä Jeesuksen veren puhdistusta ja hyväksy Hänet Vapahtajaksesi. Silloin kirjoitetaan nimesi elämän kirjaan taivaassa. Se on matkapassi iankaikkiseen elämään. Sitä kysytään viimeisellä portilla.


Kaija Hannula65 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page